Με την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων χρεώσεων που θα προβλέπονται ρητώς στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα και σε κάθε περίπτωση στην επιβεβαίωση παραγγελίας σας, γενικά το κόστος αποστολής έχει ως ακολούθως:

– για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 59,99 €, το κόστος αποστολής είναι 4,50€ σε όλη την Ελλάδα.

 Επιπλέον χρέωση 3€ για απομακρυσμένες περιοχές από το σημείο παραλαβής της εταιρείας courier center .

Αφορά μικρές πόλεις και χωριά στη περιφέρεια του εκάστοτε νομού. Η χρέωση δεν ισχύει όταν ο πελάτης δηλώσει ότι θα παραλάβει ο ίδιος τη παραγγελία του από το γραφείο courier της περιοχής του.

– για παραγγελίες συνολικής αξίας από 60,00 € και άνω, η αποστολή και το κόστος των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εξαιρούνται μικροέπιπλα και αντικείμενα με ογκοχρέωση.(Αποστολή κατόπιν συνεννόησης)

Για παραγγελίες με αντικαταβολή το επιπλέον κόστος είναι 2,50€ σε κάθε περίπτωση

Παράδοση Εμπορευμάτων:

Κατά την παρούσα χρονική στιγμή, η Εταιρεία διενεργεί παραδόσεις αποκλειστικά εντός της Ελληνικής Επικράτειας μέσω ΕΛΤΑ Courier ή courier center.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που εισάγετε ή επικοινωνείτε τηλεφωνικά στην περίπτωση των τηλεφωνικών παραγγελιών είναι σωστή.

Η παράδοση των Εμπορευμάτων θα πραγματοποιείται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα – Σάββατο 09:00-17:00), στις οποίες η Εταιρεία προωθεί τα προσωπικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών.

Συγκεκριμένα, δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών οι παραδόσεις έχουν ως εξής:

στην Αθήνα από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

στην υπόλοιπη Ελλάδα από  1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Η Εταιρεία και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη παράδοση σε εσάς των Εμπορευμάτων που έχετε παραγγείλει βάσει του ως άνω χρονοδιαγράμματος. Με την παράδοση της παραγγελίας σας στον εκάστοτε συνεργάτη ταχυμεταφορέα, θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει, το οποίο θα σας ενημερώνει για την παράδοση του/των παραγγελθέντος/των Εμπορεύματος/των στον ταχυμεταφορέα και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης σε εσάς.